Soja verda ( mung bean )

Desde 0.74

Procedencia: Australia

Propietats:

Un dels seus grans avantatges és que la soja conté tots els aminoàcids essencials, per tant la seva proteïna és d’alt valor biològic; en concret, la soja conté un 38% de proteïna. Això explica perquè és el producte estrella entre vegetarians, en especial el tofu.

També és rica en fitoestrògens que ajuden a regular el metabolisme i rejoveneixen els teixits, raó per la qual la recomanen per combatre els efectes de la menopausa i les menstruacions difícils o doloroses.

Per a la gent amb propensió a tenir problemes cardiovasculars la soja és un aliment ideal. Gràcies a la genisteïna, una isoflavona que conté, neteja els vasos sanguinis, n’augmenta la seva flexibilitat i per tant millora la circulació. S’ha comprovat que el consum habitual de soja redueix el colesterol en un 20%, ideal.

També és fonamental per combatre l’osteoporosi, ja que conté molt de calci, i la proporció que té d’aquest mineral respecte del magnesi, que és essencial per fixar el calci als ossos.

Conté, a més, sodi, potassi, fòsfor, zinc, ferro i coure i és fantàstic per combatre els problemes d’hipertensió arterial.

Com cuinar?

Rentar amb aigua durant 1 minut amb l’ajuda d’un colador i poseu a coure amb aigua 3-4 cops el seu volum durant 45 min / 1 hora

Limpiar
Soja verda ( mung bean )