Quinoa

Desde 0.88

Procedència: Espanya

La quinoa és el cereal que conté una major proporció de proteïnes. No conté gluten i és molt versàtil a la cuina a postres i plats salats.

Propietats:

  • Ric amb proteïnes
  • Vitamines del grup B
  • Ric amb ferro , magnesi, fosfor, manganès, zinc , coure i potassi.

La quinoa és una font d’energía molt saludable, però resulta idònia si es fa esport. Subministra energia muscular progressiva en els exercicis de resistència. A més, les seves proteïnes asseguren la reparació i el desenvolupament muscular en els esports de força.

És apta per a diabètics, ja que posseeix un índex glucèmic baix gràcies als seus carbohidrats complexos, fibra i contingut en isoleucina, leucina i valina, que equilibren el sucre sanguini.

Més rendiment mental

El subministrament constant d’energia al sistema nerviós afavoreix el rendiment mental. També la fenilalanina, que intervé en la síntesi de neurotransmissors que promouen l’alerta i el funcionament cerebral. A això se sumen l’àcid glutàmic, el magnesi, el ferro i el fòsfor.

Eficaç contra l’estrès

Ajuda en cas d’estrès gràcies a l’aminoàcid tirosina i l’efecte tranquil·litzant del triptòfan i la glicina. A més aporta magnesi, la deficiència altera la transmissió d’impulsos nerviosos i provoca irritabilitat i nerviosisme.

Indicada per als nens

És idònia per a nadons ja que es digereix molt bé i no conté gluten, i per a nens en general, ja que aporta histidina, un aminoàcid que no es sintetitza fins a l’edat adulta, i arginina, que estimula l’hormona del creixement. També és aconsellable en l’embaràs per la seva riquesa en proteïnes i minerals.

Limpiar
Quinoa