Aigua de coco Dr.Goerg 1L

5.99

L’aigua de coco és una beguda gairebé sense greixos i calories que es troba de forma natural en els cocos verds quan la polpa del coco encara està tova. En un màxim de 72 hores, Dr. Goerg cullen els cocos verds de cultiu ecològic controlat, i envasa la seva aigua de coco totalment pura. Només Dr. Goerg ofereix aquesta sorprenent garantia de acabada de extraure. Aquest deliciós refresc s’embotella en envasos per a begudes que conserven la seva frescor fins que la compres.

 

Propietats:

  • El seu efecte hidratant i reconstituent és degut a l’elevat contingut en potassi (necessari per al funcionament dels músculs i la generació d’energia al cos) i als nivells de concentració de sals minerals que té, molt similars als de la nostra sang; per això és tan efectiva a l’hora d’ajudar el cos a recuperar-se i a rehidratar-se ràpidament. Tot i la poca consistència que té (és una beguda molt lleugera), l’aigua de coco té una composició magnífica de minerals com el ferro o el zinc, per damunt d’altres fruites com les taronges.
  • L’aigua de coco és una font natural de potassi i de minerals, és un isotònic natural, és baixa en calories i una font excel·lent d’hidratació per al cos; per això es recomana tant prendre-la mentre es practica esport, després de practicar-ne o bé en dies calorosos en què ens sentim cansats i necessitem hidratar-nos de forma continuada. És, per tant, l’alternativa natural i saludable als isotònics artificials, que no ens calmen la set i que ens aporten sucres i calories buides.
Aigua de coco Dr.Goerg 1L

5.99