SOBRE MI2019-05-24T20:16:48+00:00

SOBRE MI

«Que la teva medicina sigui el teu aliment, i l’aliment la teva medicina».  Hipòcrates

La meva passió per la gastronomia es remunta a la meva infància, a l’admiració cap a la meva mare cuinant per a tota la meva família i a l’olor intensa de les espècies de l’Índia, els meus orígens.

Molt aviat vaig començar els meus estudis de cuina de la mà dels més grans. No obstant això, la meva inquietud va fer que em plantegés aprofundir en les propietats i energia dels aliments. Sabia que els aliments no només ens nodreixen, sinó que també poden curar. Recordava a la meva mare i la meva tieta tractar els meus constipats amb remeis naturals ayurvèdics.

Alimentant la meva curiositat, vaig seguir ampliant els meus estudis en el camp de la dietètica i la nutrició, interessant-me per la cuina saludable. Va ser llavors quan una experiència personal va donar un gir a la meva vida.
Vaig caure malalt, amb una patologia que cap especialista va aconseguir diagnosticar. Aplicant els meus coneixements, vaig començar a millorar però, el procés de curació era lent. Confiat que trobaria una cura, em vaig especialitzar en Psiconeuroimmunologia. Vaig comprendre que en les patologies o desajustos de l’organisme no només intervenen la genètica, l’alimentació o l’entorn en què vivim; sinó que un factor fonamental és l’ EMOCIONAL.

La cura total de la meva patologia em marcava el camí. Vaig ampliar els meus coneixements en Educació Emocional i amb un Màster en PNL.

Tots aquests coneixements i teràpies enfocades a l’alimentació i a les emocions van fer que jo canviés patrons, pensaments, maneres de tolerar, de ser, de viure, d’entendre. A partir d’aquest moment, els meus símptomes van començar a desaparèixer definitivament.

“Som el que mengem, el que pensem i el que sentim!”

Dono gràcies a l’Univers, a la meva mare, la meva germana, família i amics, per estar al meu costat en tot aquest procés que vaig passar.

I dono gràcies al meu procés per portar-me a fundar consciència Andorra, un projecte enfocat a la Nutrició Integrativa, amb el desig de divulgar coneixements, assessorar i ajudar a persones com tu que volen millorar la seva vida!

No creus que si canvies el teu interior, canviarà el teu exterior? La vida és meravellosa. Contempla, observa, escolta, empatitza, nodreix-te, estima, somriu, sigues generós, treballa els teus egos i veuràs la bellesa del teu camí i de l’Ésser que està dins teu. El segon cervell és el nostre intestí, mima’l i veuràs com canvien els teus pensaments i maneres de sentir i fer.

Gràcies,

Mohit Hemnani

agraïments:
“Roger de Llúria”, Gabor Smit, Yolanda García, Xevi Verdaguer, Olga Cuevas, Lucía Redondo, Susana Arjalaguer, Mireia, Ricardo, Montse Vallory, “Laboratori Batega”, Noemí García, Xavi Cañellas, Bernardo Ortín, Carlos Perez y Victor Amat.