///Què és per a tu salut?

Què és per a tu salut?

La salut és un estat de complet benestar físic, mental i social, no només l’absència de malaltia o dolència, segons la definició presentada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en la seva constitució aprovada el 1948.
En els nostres temps, la majoria de la població no està menjant de manera fisiològica.
Estem envoltats de fast food, restaurants que et semblen bonics i mitjanament bons que utilitzen congelats, publicitat i informació tira per multinacionals … T’has parat mai a sentir-te?
A sentir si realment et va bé el que estàs menjant? Sentir si et dóna energia o et va esgotant poc a poc? Sentir que pensaments tens diàriament?
Fas exercici físic? Com i de quina manera et relaciones amb les persones i que respostes reps?
Aquestes i moltes més són les preguntes que ens hauriem de fer per prendre Consciència de nosaltres mateixos i del nostre entorn … Si realment vols tenir Salut, no posis tota la teva atenció a l’exterior. Comença per tu!
Comença a fer exercici físic, ni que sigui 20 minuts diàris! Comença a menjar de manera més saludable, veus incorporant més verdures, fruites i redueix tot el que són processats i el menjar fast food. Posa atenció en els teus pensaments, medita, respira, saluda, somriu, amate a tu mateix per poder estimar els demés, Allibera’t … i sobretot es Conscient i desperta!
La Felicitat aquesta en el Present! ❤️🙏🏽 feliç dilluns!

By |2019-04-22T09:38:29+00:00abril 22nd, 2019|Blog, Salut|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment