Primavera

Molt bona tarda a tothom!
Ara que estem amb aquesta meravellosa Primavera us recomano fer petits canvis, una petita desintoxicació, una neteja, una pausa. Venim d’un llarg hivern on estem hibernant com els óssos, moments de reflexió i d’introspecció. Ara és moment d’aixecar el cap , prendre el sol i fer fotosíntesis com les flors. És molt important exposar-nos al sol 20 minuts al dia, braços i cara per tenir Viamina D3. És un moment que molts tenim una astènia primaveral, anem com més cansats, més irritabilitat, ansietat, falta d’energia, problemes de concentració, falta de motivació… tot això és a causa del canvi de temps, pujada de temperatures i de la pressió atmosfèrica, augment de les hores de sol, una alteració dels ritmes circadiaris mitjançant un canvi en les secrecions de determinades hormones: endorfines, cortisol, melatonina… Aquestes alteracions hormonals ocasionen una alteració en els ritmes biològics, que han d’adaptar-se a les noves condicions ambientals. És com si l’organisme és despertes d’una letargia hivernal, marcat per les baixes temperatures i les poques hores de llum. Per aquesta raó, per acompanyar tot aquest procés és un bon moment per fer una neteja de l’organisme, en concret del fetge.
Que podem fer?
Infusions diàries amb plantes com:
– Dent de Lleó, card maria, carxofera, bardana, cúrcuma, romaní, etc… o amb extractes de plantes com:
– Detox Bio de Salus + suc pur de rave negre i sobretot fent canvis en la nostra alimentació.
Que podem potenciar?
Fulla verda com: l’escarola, espinacs, rucula, endívies, enciam de roure… + remolatxa, ravenets, naps, carxofa, espàrrecs, api, llimona, cogombre, etc…
Beure 1,5 litres d’aigua.
Fer una alimentació tirant cap a vegetarià ( plant based ) , fer exercici físic per ajudar a mobilitzar greixos = mobilitzar tòxics. Fer exercicis de respiracions i meditació, riure i el més important, compartir amb els nostres estimats.
Les plantes i els extractes ho podeu trobar a la botiga Consciència!, qualsevol dubte ja sabeu!, una abraçada!, feliç Primavera! Salut i Amore!

By |2019-04-22T09:24:06+00:00abril 22nd, 2019|Blog, Nous Productes, Salut|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment